B2B

Website coaching – samen jouw website bouwen

Website coaching

Jij wilt graag een (nieuwe) WordPress website maar deze zelf helemaal maken daar heb je geen tijd voor. Wellicht vind je dit ook echt te moeilijk en weet niet waar te beginnen. Echter je wilt ook niet alle regie uit handen geven. Je wilt zelf controle houden over je (nieuwe) website.

Samen aan jouw WordPress website bouwen

Geldt dit voor jou dan is website coaching voor jou ideaal! Bij website coaching zorgt de coach ervoor dat het gehele raamwerk en alle technische zaken goed geïnstalleerd worden. Jij bent vervolgens zelf verantwoordelijk voor het vullen van de content: teksten en foto’s.

Stappenplan website coaching in het kort

Kies je voor website coaching dan begint bij Portugalore het traject met een intakegesprek. Hierin bespreken we niet alleen jouw wensen en de mogelijkheden maar ook wat je zelf kan en wil doen. Aangezien Portugalore verantwoordelijk is voor de technische zaken zal ik er ook voor zorgen dat voordat jij kan beginnen met vullen het gehele raamwerk goed is neergezet.

Je krijgt van mij een gedegen uitleg via zoom alsook enkele handleidingen over het plaatsen van teksten en foto’s. Dan kan jij je helemaal gaan uitleven met het plaatsen en stijlen van de content. Kom je ergens niet uit dan neem je contact op met mij. Ik help je dan weer even verder.

Halverwege en voor live gaan van je website loop ik deze helemaal door om alle technische puntjes op de i te zetten.

Samenwerken aan jouw website: ik zorg voor de technische zaken en jij voor de inhoud! Samen voor het beste resultaat!

Eerst meer weten:

Mail: info@portugalore.com

Contactformulier: website coaching