B2C

Watersport en Recreatie voor iedereen

Bij De Veenhoop in de watersportprovincie Friesland kun je terecht voor het ultieme uitje op het water! Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon lekker wilt ontspannen, bij ons kun je het allemaal vinden. Huur bijvoorbeeld een sloep, sup, fiets of kano en ga op ontdekkingsreis door de prachtige natuur van Friesland. Je zult versteld staan van het uitzicht en de rust die je hier kunt vinden.

De Veenhoop biedt een breed aanbod aan watersport- en recreatiemogelijkheden en is daarom dé perfecte plek voor een onvergetelijke dag op het water. Laat je verrassen door de mooiste plekjes die Friesland te bieden heeft en geniet van de natuur op een unieke manier. Wij zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor een geweldige dag op het water.

Op De Veenhoop zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie of een dagje uit. Gezellig voor een hapje en een drankje, bootverhuur of aanmeren in onze jachthaven. Kom snel naar jachthaven De Veenhoop en maak van jouw dag op het water een onvergetelijke ervaring!

De Veenhoop
Slûswei 17
9215 VX De Veenhoop
0512-462289