B2C

Wat is PoE?

Data en stroom over één netwerkkabel. Dat is in het kort waar Power over Ethernet (PoE) voor staat. De voordelen zijn evident: er is geen losse voedingsadapter nodig om een apparaat te voeden, dus deze is ook op grotere afstand van een stopcontact te plaatsen. Dit maakt de aansluiting van nieuwe telefoons of access points makkelijker. Maar er is meer te vertellen over PoE.

Met PoE kun je allerlei verschillende apparaten voeden: VoIP-telefoons, Ubiquiti UniFi switches, UniFi access points en UniFi Protect bijvoorbeeld. Grote stroomverbruikers – zoals servers of computers – van voeding voorzien is niet mogelijk. Daarvoor is het vermogen van een PoE-kabel te beperkt.

Lees meer in het blog van de Ubiquiti specialist: Hoe werkt Power over Ethernet?

Meer informatie over UBCenter en Ubiquiti

UBCenter heeft een groot aanbod van Ubiquiti producten. Hiervan is een groot gedeelte de UniFi lijn van Ubiquiti; Ubiquiti UniFi. UniFi heeft een UniFi Netwerk en UniFi protect lijn. De Protect lijn zijn camera’s een video recorders van Ubiquiti. Een voorbeeld Ubiquiti Camera vind je hier. Er zijn verschillende Protect generaties. Voorbeeld de G4 generatie.

UBCenter biedt ook Tweedekans artikelen aan. Zo kan je voor een scherp prijsje een mooi product kopen.

Ubiquiti heeft ook wel als bijnaam ubnt. Dit is een afkorting welke je ook gebruikt als default SSH wachwoord bijvoorbeeld. Dit is handig wanneer een Ubiquit Access Point reset wilt uitvoeren.