Webwinkels

Voorbereiden op de bevalling?

Voorbereiden op de bevalling?

Als het op een bevalling aankomt, moet je met heel wat dingen rekening houden. Het is van cruciaal belang dat je jezelf goed informeert en zo goed mogelijk voorbereidt, van het kiezen van een zorgverlener tot het begrijpen van de vele soorten pijnbestrijding die er zijn.

Voorbereiden op de bevalling met een geboortetrainer

De geboortetrainer is een bekkenbodemtrainer met als extra functie dat de ballon verder opgeblazen kan worden met een handpompje. Hiermee stel je de ballonmaat in op de grootte van een babyhoofdje (+/- 25cm). Natuurlijk kun je de ballon vanaf het begin niet zo ver opblazen.

Door echter langzaam in uw eigen tempo te oefenen, wordt uw geboortekanaal steeds flexibeler. Door de ballon verder op te blazen, kun je de geboorte van een baby simuleren.

U kunt het gevoel daardoor al voelen voordat het gebeurt, en u kunt het zelfs al vóór de bevalling ervaren. Tijdens de zwangerschap past uw lichaam zich aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over blijvende rek.

Wat is een geboortetrainer aniball?

De aniball geboortetrainer is een nieuw gadget dat vrouwen helpt tijdens de bevalling. Het is een kleine, opblaasbare bal die je gebruikt om te oefenen voor de bevalling. Om meer vertrouwen te krijgen in de bevalling, verhoog je geleidelijk de hoeveelheid lucht in de bal elke dag gedurende de maand voorafgaand aan de bevalling.

Een geboortetrainer aniball is een soort hulpmiddel ter voorbereiding op de bevalling. Het is een kleine, opblaasbare bal die in de vagina wordt geplaatst. Met deze bal worden de spieren in de bekkenbodem versterkt, wat de bevalling kan vergemakkelijken.

Wat zijn enkele andere producten die kunnen helpen met de bevalling?

Er zijn verschillende goederen die kunnen helpen bij de bevalling. Perineale massageoliën, bijvoorbeeld, kunnen worden gebruikt om de bekkenbodemspieren te kalmeren; geboortetrainers, die kunnen worden gebruikt om steun te bieden tijdens de bevalling; en baarkrukken, die kunnen helpen bij de positionering van het lichaam tijdens de bevalling.