B2C

VoetreflexPlus Helmond

Voetreflextherapie in Helmond

Voetreflextherapie is een vorm van alternatieve geneeskunde die teruggaat tot het oude Egypte. De praktijk bestaat uit het uitoefenen van druk op specifieke punten op de handen, voeten en oren. Deze drukpunten zouden verbonden zijn met bepaalde organen en klieren in het lichaam. Zo zou het punt tussen de grote teen en de tweede teen verbonden zijn met de blaas.

Reflexologie zou nuttig zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals hoofdpijn, stress, rugpijn en vermoeidheid. Veel mensen geloven echter in de voordelen van reflexologie en vinden dat het helpt bij het beheersen van hun klachten. Als je nieuwsgierig bent naar reflexologie en je woont in de regio Helmond?

Voetreflextherapie Helmond voetenlokaal.nl

Hoe werkt Voetreflextherapie?

Er zijn een paar verschillende theorieën over hoe reflexologie werkt. Eén theorie is dat drukpunten op de handen, voeten en oren via energiekanalen verbonden zijn met bepaalde organen en klieren. Het uitoefenen van druk op deze punten zou deze energiekanalen deblokkeren en de genezing bevorderen

Een andere theorie is dat reflexologie het zenuwstelsel stimuleert. Deze stimulatie zou ontspanning bevorderen en de bloedsomloop verbeteren. Bovendien wordt aangenomen dat reflexologie endorfine (de natuurlijke pijnstillers van het lichaam) in de bloedbaan kan brengen

Ten slotte denken sommige mensen dat reflexologie werkt omdat het gewoon een ontspannende en plezierige ervaring is. Deze ontspanning kan leiden tot een betere bloedsomloop en minder stress, wat indirect de algemene gezondheid kan verbeteren

Of reflexologie werkelijk voordelen heeft voor de gezondheid staat nog steeds ter discussie. Het lijdt echter geen twijfel dat het een ontspannende en plezierige ervaring is. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om te ontspannen en te ontstressen, dan is reflexologie het proberen waard. In Helmond vindt u verschillende gekwalificeerde behandelaars die u voor een redelijke prijs een behandeling kunnen geven.

Waarom VoetreflexPlus?

Wat is nu het verschil tussen Voetreflex therapie en VoetreflexPlus thearapie? Bij VoetreflexPlus therapie wordt  er tijdens de  behandeling ook gewerkt volgens de TCM, wat staat voor Traditional Chinese Medicine.

Een VoetreflexPlus behandeling is niet alleen bedoeld voor fysieke klachten. Ook bij emotionele klachten geeft het goede resultaten. Een VoetreflexPlus behandeling werkt heel ontspannend voor lichaam en geest.