B2C

Vakantie vieren op de camping bij Groningen

Genieten op de camping bij Groningen

Vakantie vieren op de camping in Groningen betekend genieten van alle vrijheid en de schitterende natuur. Camping De Barkhoorn is midden in de natuur gelegen, op de grens van Drenthe en Groningen. Kinderen zullen op onze camping ook een geweldige vakantie beleven. Tijdens de schoolvakanties worden er namelijk leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kom je ook gezellig vakantie vieren op onze camping in Groningen?

Waarom naar Groningen?

De provincie Groningen nodigt uit om samen met de familie leuke dingen te doen, te zien en te ervaren. Ga samen op pad en bezoek bijvoorbeeld het Hunebedcentrum in Borger. Bekijk hier de prachtige stenen grafmonumenten waarvan de restanten van eeuwen terug nog steeds te bewonderen vallen. Of bezoek Wildlands Zoo en maak kennis met leuke en heel veel verschillende dierensoorten. Bewonder de olifanten, leeuwen, ijsberen, zeeleeuwen en nog veel meer tijdens jouw vakantie op de camping in Groningen! Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in de omgeving. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin een dagje uit naar Familieparken Landgoed Tenaxx. In dit dinopark gaan plezier en educatief samen. Ga je eerst naar het museum of eerst van de stormbaan af?

Topverblijf bij Camping De Barkhoorn

Wanneer je op vakantie gaat naar een camping in Groningen is Camping De Barkhoorn de perfecte camping voor jou. Camping De Barkhoorn biedt moderne accommodaties aan die van alle gemakken voorzien zijn. Kies voor een lodge of trekkershut en geniet met hele gezin! Natuurlijk is kamperen ook mogelijk op de schitterende kampeerplaatsen! Enkele plaatsen hebben zelfs privĂ© sanitair. Kom daarnaast gezellig een kopje koffie drinken in ons restaurant, genieten bij de zwemvijver met strand, of huur een fiets om de omgeving te ontdekken. Maak gebruik van ons gratis Wi-Fi netwerk om de mooiste foto’s naar familie en vrienden te sturen. Kortom, Camping De Barkhoorn heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie op de camping bij Groningen.

We hopen je snel te zien op Camping De Barkhoorn!