B2B

Snel uw geld met incasso 2.0 – Intercash incasso en juristen

INCASSO BUREAU MET DE NIEUWSTE METHODEN

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

U ontvangt bij Intercash incasso en juristen de wettelijke rente

Ontvangt u bij uw huidige incassobureau de wettelijke rente? Veel incassobureaus houden de wettelijke rente waar hun klanten recht op hebben als vergoeding voor te late betaling. Intercash Incasso en Juristen is een eerlijk en betrouwbaar incassobureau en geeft de ontvangen wettelijke rente aan haar klanten. Dus een geslaagde incasso kost u niets en u ontvangt hoge rente over uw factuurbedrag.