B2C

Safaritent huren in Nederland

Safaritent huren in Nederland

Camping Hemels is de plek om deze zomer een safaritent te huren in Nederland. Onze hemelse pop-up camping heeft alles wat je hart begeert voor een te gekke zomervakantie. Waar wacht je nog op? Boek op tijd om nog een vooropgezette safaritent te bemachtigen tussen 8 juli en 2 september.

Soorten safaritenten

Wij houden graag rekening met verschillenden wensen en groepsgrootte van vakantiegezelschap. Je hebt bij ons daarom de keuze uit drie soorten luxe tenten. Alle tenten staan gezellig op een vlonder met bijbehorende picknicktafel. Als dat niet gezellig wakker worden is!

Losse tenten

Op ons terrein met safaritenten vind je veelal losse tenten. De Melchior is een safaritent voor maximaal 4 personen en tevens onze populairste tent! Voor iedereen die dol is op ruimte is de Balthasar een perfecte keuze. Deze tent is geschikt voor maar liefst 6 personen. Beide tenten zijn vooropgezet en voorzien van alle gemakken voor een hemels verblijf.

Met je eigen kampeermiddel?

Bemachtig een ruime kampeerplek en kom met je eigen kampeermiddel kamperen aan het water!

Combinatie tenten

Gesteld op privacy en vermaak tijdens een gezinsvakantie? Daar hebben wij aan gedacht als je met je kinderen op vakantie wilt. De Caspar tent is een kindertent die naast de Melchior tent staat. Kids kunnen deze tent helemaal versieren met stiften, verf of slingers! Als je voor de Melchior + Caspar tentencombinatie kiest kan je dus ook met een gezelschap van 6 personen komen. Beregezellig dus!

Verblijfsduur

Voor onze glamping safaritenten is het mogelijk om een weekend, midweek of per hele week te verblijven. Voor de safaritenten rekenen wij 2 wisseldagen in de week aan. Dit is elke maandag en vrijdag:

  • Midweek: maandag t/m vrijdag.
  • Weekend: vrijdag tot maandag.
  • Week: maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag

De hort op

Nadat je wakker bent geworden in jouw luxe safaritent, hoef je je geen moment meer te vervelen. Binnen een paar minuten lig je heerlijk te relaxen in of bij het heerlijke zwemmeer. Voor de kids is er de hele dag entertainment met betrekking tot sport, spel en knutselen! Ondertussen kan jij als volwassene ontspannen vertoeven in Beach Bar Hemels. Energie over? Met gratis toegang tot BillyBird park Hemelrijk is er nog veel meer te doen. Stap in de razendsnelle kinderachtbaan, beklim de Himalaya rots, klim en klauter in speeltuinen óf doe een leuke wateractiviteit.