B2C

Raam en deurkozijnen

Wij hebben een geweldig aanbod aan goedkope zwarte kunststof kozijnen.

Samenstelling raam- en deurkozijnen

Raam- en deurkozijnen van glasvezel zijn in wezen samengesteld uit glasvezels en hars, materialen die zeer weinig uitzetten en krimpen bij temperatuurveranderingen in het weer. Tot voor kort waren de complexe profielen die nodig zijn voor raamontwerpen onmogelijk te bereiken met glasvezel. Innovatie heeft het mogelijk gemaakt om een ​​frame van glasvezel te ontwerpen en glasvezel ramen en terrasdeuren worden steeds populairder onder huiseigenaren vanwege de schoonheid en langdurige duurzaamheid.

Glasvezel ramen

Glasvezel ramen en deuren zijn bestand tegen uitzwellen, rotten en kromtrekken. Het frame zet uit en krimpt met ongeveer dezelfde snelheid als het geïsoleerde glas dat het vasthoudt voor een betere energie-efficiëntie en sterkte. Hoewel glasvezelframes niet opnieuw hoeven te worden geverfd voor onderhoud, kan het materiaal opnieuw worden geverfd als u liever van kleur verandert.

productieproces van kunststof kozijnen

Het proces dat we gebruikt om hun raam- en terrasdeurframe-lineals van glasvezel te maken, wordt pultrusie genoemd. Glasrovings en matten worden met enorme krachten door een harsbad en een reeks matrijzen getrokken. Deze materialen combineren en katalyseren voor trek- en torsiesterkte. WE testen regelmatig haar glasvezellijnen op kleuruniformiteit, glans, laagdikte en chemische bestendigheid voor kwaliteit en langdurige prestaties.