Webwinkels

Over DeeWear (by Dewi)

In ‘ over DeeWear ‘ vertel ik mijn missie en visie.
Dit is wie ik ben, en waar ik voor sta.

Ik ben Dewi van DeeWear. Zoals vele dames gek van mode en het shoppen ervan. Ik ben sinds februari 2022 mijn eigen webshop gestart vanuit die passie.

Ik merkte in de Corona-tijd dat we redelijk beperkt zijn omdat we niet naar de winkels konden. Ook de dagelijkse beslommeringen houden ons vaak tegen om tijd te maken om eens lekker een dagje de stad in te gaan.

Het gevoel van dameskleding kopen via een webshop is uiteraard anders dan de beleving in een fysieke winkel, maar het heeft ook vele voordelen.

Maar waarom dan een webshop en geen kledingwinkel?

Naast de redenen die ik hierboven heb benoemd, zijn er nog meerdere redenen waarom ik heb gekozen voor een webshop. Herken jij het ook dat wanneer je een kledingzaak binnenloopt en leuke kleding ziet maar liever niet wilt gaan passen omdat het pashokje (te) krap is, alles moet uit en dan moet je ook het pashokje nog uit om te kijken hoe het staat in de spiegel die aan de ander kant hangt. Ongemakkelijk en het voelt alsof alle ogen op jou gericht zijn van al die wachtende mensen.
En de aardige verkoopster die alles ‘geweldig’ bij je vindt staan.
Hoe fijn is het om thuis lekker op de bank online je favoriete kleding te kunnen shoppen?

Het kledingstuk voelen en passen gaat helaas niet online, maar er zijn wel andere punten die wel
kunnen zoals persoonlijke service.
Persoonlijk advies, hulp en goede service vind ik erg belangrijk en die ervaring wil ik graag online overbrengen. Wat shoppen in een fysieke winkel leuk maakt wil ik jullie ook online laten
ervaren.

Ik ga regelmatig op zoek naar stijlvolle leuke dameskleding. Wat ik daarbij belangrijk vind is, dat het van een goede kwaliteit en vooral betaalbaar is. Ik vraag mij altijd af, “zou ik het zelf dragen?”.

Ik sta ook voor een goede service. Ik vind het belangrijk dat je met vragen of advies bij mij terecht kan en dat je tevreden en vooral blij bent met je aankoop.
Vandaar dat ik de volgende slogan hanteer: “Voel je mooi in DeeWear!

Wat bied ik dan zoal aan in mijn webwinkel?
Wat belangrijk is in het aanbieden van kleding is uiteraard het jaargetijde. Voor ieder weertype heb ik mooie stijlvolle kleding. Zo heb ik hele mooie zomerse jurken voor als het warm is, maar ook hele lekker warme jassen voor als het niet zo warm is of zelfs koud.
Broeken zijn het gehele jaar door een musthave voor de dames. Van mooie spijkerbroeken tot lekker zittende travelbroeken. Ik heb het allemaal. Uiteraard mag een mooie blouse of top hierop niet ontbreken.

Mocht je nou helemaal niet weten wat je aan moet of hoe je iets moet combineren, dan heb ik lekker zittende jumpsuits. Doe hier een leuke accessoire bij en je kunt direct op pad.

Naast alle dameskleding bied ik ook accessoiresaan zoals riemen, oorbellen, schoenen, sjaals en
tassen.

Ik hoop dat je snel een kijkje neemt in mijn webshop!

PS. Misschien vind je het ook leuk om mijn blog te lezen. Klik dan hier!

Liefs, Dewi