B2B

Het Kleine Kortingsboekje: Verhoog de zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Het ouderschap is een bijzondere reis vol avonturen en mooie momenten. En om ouders (to be) te verwennen én ondernemers te ondersteunen, presenteren we met trots: Het kleine kortingsboekje! Dit boekje is speciaal ontworpen om ouders te voorzien van geweldige kortingen en leuke aanbiedingen, terwijl het tegelijkertijd ondernemers de kans biedt om hun bedrijf te promoten en nieuwe klanten aan te trekken.

Voor wie is het kleine kortingsboekje?

Het kleine kortingsboekje is bedoeld voor ouders (to be) die op zoek zijn naar hoogwaardige producten en diensten voor hun kleintjes. Het boekje biedt een schat aan informatie en kortingscodes voor diverse ondernemers die gespecialiseerd zijn in baby- en kinderproducten. Of het nu gaat om trendy babykleding, handige must-haves of ontspannende verwennerij voor mama’s, je vindt het allemaal in dit boekje!

Welke bedrijven kunnen zich aanmelden?

Het kleine kortingsboekje verwelkomt allerlei ondernemers die kwaliteitsproducten en -diensten leveren voor ouders en hun kleintjes. Van lokale boetiekjes en webshops tot professionele dienstverleners, er is ruimte voor een diversiteit aan bedrijven. Of je nu eigenaar bent van een babykleding winkel, een speelgoedwinkel, een fotografie studio voor pasgeborenen of een kindvriendelijk restaurant, je kunt profiteren van deelname aan het kleine kortingsboekje en je merk versterken.

Wat doet het voor ondernemers?

Door deel te nemen aan het kleine kortingsboekje vergroot je niet alleen je zichtbaarheid bij een specifieke doelgroep, maar krijg je ook de kans om nieuwe klanten aan te trekken en je merk te versterken. Het boekje wordt verspreid door alle deelnemende ondernemers, zowel via klantbestellingen als op relevante evenementen. Met 2000 exemplaren per oplage, krijgt jouw bedrijf een plekje in maar liefst 2000 boekjes die worden verspreid in Nederland en België!

Daarnaast bevat het kleine kortingsboekje een QR-code naar jouw website, waardoor potentiële klanten direct toegang hebben tot jouw online aanbod. Bovendien word je vermeld op het Instagram account van het kleine kortingsboekje, waardoor je nog meer exposure krijgt.

Het aanmeldproces is eenvoudig en kosteneffectief. Voor slechts €89,00 (€0,89 per boekje) krijg je de mogelijkheid om jouw bedrijf te presenteren aan duizenden potentiële klanten. Meld je aan via onze website en geef belangrijke informatie door, zoals jouw bedrijfsnaam, een korte beschrijving van je aanbod, het gewenste kortingspercentage en een kwalitatieve foto die een positieve indruk maakt op potentiële klanten tijdens het bladeren.

Het kleine kortingsboekje - Vier het ouderschap met kleine verrassingen

Het kleine kortingsboekje is dé kans voor ondernemers om het ouderschap te vieren met kleine verrassingen en tegelijkertijd hun bedrijf te laten groeien. Door deel te nemen, vergroot je je bereik, trek je nieuwe klanten aan en versterk je jouw merk. Dus, deel dit vooral met een mede-ondernemer die ook van dit geweldige boekje op de hoogte moet zijn. Samen maken we het kleine kortingsboekje tot een succes!

Wil je meer weten over hoe je kunt deelnemen en jouw onderneming in de schijnwerpers kunt zetten? Bekijk onze website of Instagram pagina Laten we het ouderschap vieren en onze bedrijven een boost geven met het kleine kortingsboekje!