B2C

Egberts tweewielers adviseert in het onderhouden van je e-bike

Een e-bike heeft veel onderdelen die onderhouden moeten worden om de prestaties en de veiligheid te garanderen. Hier zijn enkele tips vanuit Egberts Tweewielers voor het onderhoud van een e-bike:

  • Controleer de bandenspanning regelmatig en houd de banden op de juiste druk. Dit verbetert de grip en vermindert het energieverbruik.
  • Smeren van de ketting is belangrijk, dit moet een keer in de maand gebeuren vooral als je veel rijdt in vochtige omstandigheden.
  • Controleer de remmen regelmatig en pas de remblokken aan als dat nodig is.
  • Laad de batterij op volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Overmatig opladen of ontladen kan schade aan de batterij veroorzaken.
  • Bewaar de fiets op een droge plek, vermijd dat de fiets wordt blootgesteld aan extreme temperaturen.

Laat professioneel onderhoud doen door een gekwalificeerde technicus, tenminste een keer per jaar.
Houd er rekening mee dat deze tips algemeen gelden en dat sommige fabrikanten specifieke aanbevelingen hebben voor hun e-bikes, zoals het type olie dat voor de ketting gebruikt moet worden. Lees de gebruiksaanwijzing van de fabrikant voor specifieke aanbevelingen.

Egberts tweewielers E-bike specialist

De winkel biedt een breed scala aan e-bikes van diverse bekende merken zoals Pegasus, Gazelle, Kettler en Kalkhoff . De verkoopmedewerkers zijn zeer deskundig en kunnen klanten helpen bij het kiezen van de perfecte fiets voor hun specifieke behoeften.

Ook voor onderhoud

Egberts Tweewielers biedt ook een uitstekende service en onderhoudsbeurten. Zoals bij elke fiets is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, en de werkplaats van Egberts Tweewielers is daar perfect voor. De monteurs zijn gekwalificeerd en ervaren en kunnen reparaties en onderhoud uitvoeren aan fietsen van alle merken.