Webwinkels

Een grinder gebruiken

Grinder wiet rookt lekkerder omdat dit goed gemalen is en je hebt daarbij ook geen vieze handen. Een ander voordeel is dat je de mogelijkheid krijgt om de kief te filteren. Als je jouw wiet vermaalt heb je altijd poeder dat vrijkomt, dit wordt het kief genoemd. Je kunt het gebruiken in bijvoorbeeld boter of cake. 

Maak je grinder schoon

Ook een grinder moet je schoonmaken, zoals alles af en toe schoongemaakt moet worden. Wanneer je je grinder regelmatig gebruikt blijft er vaak een kleverige hars plakken aan de tanden. Door deze plak zul je merken dat je grinder wiet minder makkelijk fijn kan vermalen. Van vrijwel elke grinder kun je alle onderdelen, ongeacht het aantal, uit elkaar halen om schoon te maken. Het beste kun je een tandenstoker en tandenborstel gebruiken zodat je alles goed schoon krijgt, ook de hoekjes. Als je een metalen grinder heb is het verstandig de binnenkant niet al te hard te borstelen zodat je de laag niet beschadigd. Als je een beschadigde metalen grinder hebt krijg je minder goede vermalen wiet na gebruik omdat de wiet blijft plakken. Als je een grinder hebt van hout dan is het verstandig op te leggen met schoonmaakmiddelen. 

Welke soorten grinders zijn er? 

Wil je jouw joint makkelijk voorbereiden dan is met een grinder wiet fijn maken de beste oplossing. Als jouw wiet goed vermalen is kun je jouw wiet beter verdelen over de joint heen en rookt hij beter. Vermaal je het met je handen of helemaal niet, dan is het verdelen een stuk lastiger. Als je het een keer hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders maar je hebt wel een goede grinder nodig. 

In zowel vormen als materialen kun je allerlei soorten grinders vinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een simpel model met twee compartimenten of een luxe model met wel vijf onderdelen. Ook de keuze in materialen is ruim, zoals hout, metaal, kunststof, metaal en aluminium. Ook speciale vormen zijn te koop zoals handgranaten, creditcard formaten en hamburgers. 

Het is verstandig als je nog nooit eerder met een grinder wiet fijngemalen hebt een goedkope grinder aan te schaffen om het uit te proberen. Als je het fijn vindt kun je voor de toekomst een duurzamere versie aanschaffen, zoals een metalen variant maar hier hangt natuurlijk een duurder prijskaartje aan. Bij zeer regelmatig gebruik is het wel een aanrader vanwege de duurzaamheid. 

Als je de grinder minder gebruikt dan is een kunststof uitvoeren net zo handig en die kun je ook in kleurrijke uitvoeringen of grappige varianten aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld met een bijzonder model showen zoals een hamburger of handgranaat. Mocht je voor een makkelijk op te ruimen variant willen gaan dan kun je het creditcard aanschaffen. 

Welke grinder dus het beste is om met de grinder wiet fijn te maken is aan jou zelf. In elk geval voorkomt het dat je vieze handen krijgen en je kan ermee de perfecte joint draaien doordat het verdelen van jouw wiet een stuk gemakkelijker wordt. Ga dus snel naar Apollyon.nl en vind de beste grinder!