B2C

Deze zomer kamperen aan het water?

Deze zomer kamperen aan het water?

Een vakantie waarbij je vlakbij het water kan kamperen: dat zou wil iedereen in de zomer! Onze camping is van 8 juli tot en met 2 september geopend. Met kristalhelder zwemwater grenzend aan de camping, is het heerlijk afkoelen. Lees meer over onze hemelse faciliteiten, kampeerplekken en -accommodaties.

Glamping

Kamperen bij ons doe je onder andere in glampingstijl. Je boekt luxe tenten die vooropgezet zijn én voorzien van alle voorzieningen die je nodig hebt. Zo hoef je minder mee te nemen op vakantie. Dat is pas echt zorgeloos genieten! Kies uit een luxe glamping tent voor maximaal 4 personen óf een tentcombinatie tot maximaal 6 personen.

Kampeerweide

Echte kampeerliefhebbers strijken gezellig neer op onze ruime kampeervelden van 64m2. Neem jullie eigen tent, camper of caravan mee. Eén ding is zeker: hier is het één en al gezelligheid met de omliggende buren. Geniet elke ochtend van de heerlijke zomerbriesjes, want ons kampeerterrein is gevestigd aan het magische water van hemelrijk. Klaar voor seizoen twee? Kom dan heerlijk kamperen aan het water!

Gezinsvakantie

Voor een hemelse gezinsvakantie zijn moet je bij Camping Hemels zijn. Verblijf in de zomer samen met jouw (kind)eren op de leukste pop-up camping van Nederland, met kampeerplaatsen direct aan het water. Onze camping geeft jullie gratis toegang tot het naastgelegen attractiepark Hemelrijk! Breng in de zomer ook eens een bezoekje aan de gezellige beachclub met live optredens. Zonnetje, drankje, animatie. Wat wil een mens nog meer?! Er is op onze camping van alles te beleven voor jong en oud. Als ouder kan je zo een onbezorgde vakantie beleven. Want zeg nu eerlijk. Kinderen blij, jullie blij!

Ontbijt & lunch

Wat geeft je meer een vakantiegevoel dan zelf geen ontbijt hoeven maken? Om onze campinggasten zorgeloos te laten genieten staat het personeel elke dag vroeg op. Schrijf je per dag in voor ons ontbijtbuffet. Broodjes, eitjes, beleg, fruit en zuivel; wij zorgen ervoor dat jullie niks te kort komen! Ook gedurende de dag zijn er diverse eetgelegenheden om te genieten van een hemelse lunch.

Faciliteiten

Om jouw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken hebben we schone en veilige faciliteiten. Op onze unieke camping zijn WC, douches, WiFi, een campingwinkeltje en speelhallen aanwezig. Zin gekregen in een bijzondere vakantie zoals je deze nog nooit ervaren hebt? Boek dan snel een verblijf op Camping Hemels.