B2C

De nieuwste oorbellen trends

Voor velen betekent een nieuw seizoen automatisch ook een nieuwe garderobe. Maar waarom zou je, je sieraden ook niet eens veranderen?

Want, alhoewel 2021 eerder minimalistisch en simpel was, is nu de “maximalistische” trend terug van weggeweest. In 2022 is het dus hoe groter, hoe beter. Hier geven we je enkele ideetjes om je oorbellen collectie aan te passen aan deze nieuwe trend:

Edelstenen die jouw persoonlijkheid uitstralen

Kleurig of eentonig? De keuze ligt bij jou. Oorbellen versierd met steentjes bestaan namelijk in verschillende soorten maten, kleuren en vormen.

Je kunt ofwel een steentje kiezen die perfect past bij je outfit of net het omgekeerde om een leuk contrast te creëren.

Kristallen voor een verzorgde, nette look

Oorbellen versierd met kristallen geven je meteen een gesofisticeerde look. Vaak kunnen deze oorbellen wat duurder zijn maar je kunt natuurlijk ook oorbellen met valse kristallen kopen. Als deze goed gemaakt zijn dan is het vaak erg moeilijk om valse kristallen te spotten.

Maxi oorbellen om de aandacht op jou te vestigen

Oorbellen zo groot als de palm van je hand? Zeker!

Maxi oorbellen kun je vinden in verschillende kleuren. Van heldere, felle kleuren tot neutrale. Deze oorbellen hoeven op zich echter niet overdreven kleurig te zijn aangezien de grootte van de oorbel al genoeg de aandacht zal trekken. Zwart en grijs zijn dus zeker toegelaten.

Dit gezegd zijnde, bij het dragen van enorme oorbellen moet je vaak wel wat meer opletten. Het is namelijk erg gemakkelijk ergens te blijven haperen. Ook kinderen houden erg graag van grote oorbellen en kunnen soms hun handjes niet zo goed in bedwang houden.

Ronde oorbellen voor een vrouwelijke toets

Als we “Francisca Joias” mogen geloven dan zijn ronde oorbellen een echte must. Deze kunnen zowel groot als klein zijn, maar als je de “maximalistische” trend wilt volgen, dan kies je natuurlijk beter voor grote oorbellen.

Met deze vier voorbeelden en tips kun je het komende jaar zonder problemen de “hoe groter, hoe beter” trend opvolgen en misschien zelfs starten als je er vroeg bij bent. Indien je het echter “old-school” wil houden of toch meer van de minimalistische trend houdt, dan kun je natuurlijk ook gewoon je oude oorbellen blijven gebruiken of enkele kleine knopjes kopen.