B2C

De leukste familiecamping van Drenthe

Op zoek naar de leukste familiecamping in Drenthe? Dan ben je bij Camping de Blauwe Lantaarn aan het goede vakantieadres. Variërende verblijfopties, kindvriendelijke faciliteiten en de locatie zorgen voor een 9 als beoordeling op Zoover.

Kamperen & Huren

Van ruime kampeerplaatsen tot gezellige verhuuraccommodaties; je vindt het op onze camping in Drenthe. Strijk neer op de ruime kampeerweides en neem je eigen kampeermiddel mee. Dankzij hagen en bomen is het sfeervol kamperen, maar heb je ook de nodige privacy. Voor meer comfort zijn onze leuke Veranda Chalets, mooie stacaravans of landelijke vakantiehuisjes een fijn verblijf. Al met al zijn er vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie.

Boek direct jouw vakantie in Drenthe

Bruisende camping in Drenthe

De Blauwe Lantaarn is bij uitstek dé locatie voor een kindervakantie. Op onze camping in Drenthe vind je een heerlijk verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan, peuterbad én een binnenspeeltuin. Het hoogseizoen is dan ook erg geliefd bij volwassenen met kinderen. Voor jong en oud is er dan een vol animatieprogramma met de leukste sporten en spellen. De echte favoriet onder kinderen is de trekker met boerenkar. Iedere avond komt de trekker alle kinderen ophalen voor een rondje. De leukste verhalen worden dan gedeeld. Het is echt appeltje-eitje om vrienden te maken op onze familiecamping!

Binnen no-time de natuur in

De ideale ligging van de camping zorgt er mede voor dat je je niet hoeft te vervelen in Drenthe. Direct naast de Blauwe Lantaarn vind je natuurgebied ‘Het Drents Friese Wold’. In dit nationale park kan je kilometers wandelen én de meest bijzondere dieren spotten. Drenthe staat vol met unieke natuur! Ook Nationaal Park Dwingerveld en Drentse Aa vind je op fiets- en wandelafstand van onze camping in Drenthe.

Een supervakantie

Ook een supervakantie vieren in Drenthe? Lees meer over de leukste uitjes en campings in Drenthe via supervakantievieren.nl.  Kies voor camping de Blauwe Lantaarn en laar de voorpret maar beginnen!