B2C

Ceremoniespreker en storyteller voor huwelijk

Ceremoniespreker en storyteller voor huwelijk

Hoe komt die mooie ceremonie tot stand?

Het is mijn doel om voor jullie een prachtige, persoonlijke ceremonie te maken. Een ceremonie die raakt, verwondert en pakt. Die mooie ceremonie ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor ga ik heel graag met jullie in gesprek.

Dit proces begint met een kennismakingsgesprek om te zien of het klikt. Ik ben van mening dat die klik essentieel is omdat jullie mij een persoonlijk en intiem verhaal toe gaan vertrouwen. Als jullie ‘ja’ zeggen tegen onze samenwerking dan gaan we samen op reis. Op reis door jullie verhalen, door jullie historie en herinneringen. Fijne maar wellicht ook verdrietige momenten zullen de revue passeren. Dat is juist heel mooi, want een persoonlijke ceremonie bevat naast een lach ook zeker een traan. Een traan van geluk, ontroering of verdriet.

In overleg met jullie verwerk ik ook graag grappige en liefdevolle verhalen en anekdotes van familie en vrienden in de speech voor nog meer diepgang en kleur. Mijn ervaring is dat dit de ceremonie nog persoonlijker maakt.

Ceremonie

Tijdens de ceremonie kunnen jullie er ook voor kiezen om elkaar persoonlijk toe te spreken. Het schrijven van de geloftes of liefdesverklaringen is een bijzonder proces. Het is heel mooi om onder woorden te brengen wat je voor de ander voelt, wat je aan de ander bewondert en hoe je de toekomst ziet. Dat is zeker spannend, niet altijd even makkelijk maar ook heel fijn en intiem. Achteraf is iedereen blij dat ze dit gedaan hebben want het voegt veel toe aan de ceremonie. En ik kan je verklappen, je hebt op dat moment niet eens in de gaten dat er mensen naar je luisteren, Uiteraard kan ik jullie helpen en begeleiden bij het opstellen van de liefdesverklaringen of geloftes.