B2C

Bed and Breakfast Arganil

Centraal Portugal

Op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming? Als je bent uitgekeken op de strandvakanties en wel eens wat meer wilt zien van een nog relatief onbekend land dan is Portugal bij uitstek geschikt.

Centraal Portugal is een heel divers gebied in Portugal. Je vindt er de Atlantische Oceaan met zandstranden, ruige bergketen met het hoogste punt van het vasteland van Portugal, rivieren met watervallen, valleien, rivierstranden, bossen en nog veel meer.

Het gebied is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers die ook een dagje naar het strand willen of een dagje een city trip willen doen.

Coimbra en Arganil

Midden in Centraal Portugal ligt de provincie Coimbra met de gelijknamige hoofdstad Coimbra. Coimbra dé universiteitsstad van Portugal en bekend van de Harry Potter films.

Arganil is een redelijk grote gemeente in de provincie Arganil. In Arganil liggen bezienswaardigheden als het leistenen dorp Piódão, de watervallen van Fraga da Pena, het romeinse rivierstrand Foz d’egua en de kleine bedevaartsplaats op de Mont’Alto.

Bed and Breakfast Arganil

Om al dit moois te ontdekken én niet steeds hoeven te verkassen ligt prima centraal gelegen in Centraal Portugal deze bed and breakfast Arganil: B&B Casa Traca.

Bed and Breakfast Casa Traca is een gemoedelijke B&B met een uitstekend uitgebreid ontbijt. In de grote tuin zijn vele rustige loungeplekken te vinden en een houtgestookte hottub. Wel even van te voren reserveren als je deze wilt gebruiken want het duurt even voordat het water warm gestookt is.

Meer over Arganil, de omgeving én Casa Traca vind je op de website.

Website: https://casatraca.com

Mail: info@casatraca.com