Webwinkels

Actie stickers eenvoudig online bestellen

Bestel actie stickers in de kleuren rood, geel, oranje of zwart. Plak de sticker bijvoorbeeld op je productverpakking of promotie artikel. Als winkelier is het altijd belangrijk dat je de aandacht trekt van winkelbezoekers.

Actie stickers om producten mee onder de aandacht te brengen

Trek de aandacht van potentieel klanten met opvallende actie stickers! Ideaal om artikelen mee in de opruiming te doen. Winkelbezoekers richten sneller hun aandacht op producten met een actie sticker. Hoe meer aandacht je trekt van winkelend publiek, hoe meer je verkoopt!

Stickers met permanente en afneembare lijmlaag

Wij verkopen actie stickers met een permanente of afneembare lijmlaag. Zijn je artikelen gevoelig voor schade? Of wil je de stickers gebruiken voor textiel zoals t-shirts, truien, jurken en broeken? Dan raden wij aan om afneembare stickers te bestellen. Zoek je actie stickers die niet eenvoudig te verwijderen zijn? Dan raden wij permanente stickers aan.

Koop eenvoudig online

Koop onze actie stickers eenvoudig online! Maak keuze uit je gewenste kleur, lijmlaag en aantal. Voor elke toepassing bieden wij een passende oplossing. Zo kun je binnen elke klikken een bestelling plaatsen.

Kwalitatieve stickers voor een scherpe prijs

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij actie stickers van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden!